Over Danielle Heskamp

Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal.  Al tijdens mijn studie Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht speelde fotografie een belangrijke rol in mijn leven. Zo fotografeerde ik als freelancer tijdens filmpremières en televisiegala’s. Veel van mijn foto’s zijn gepubliceerd in weekbladen, waaronder weekblad Privé en de Veronica gids.

Na de filmsterren was het de beurt aan de sterren van de natuur om te schitteren voor mijn lens. Ik heb mij in de loop der jaren ontwikkeld tot een gepassioneerd natuurfotograaf. Mijn grote inspiratiebron is de prachtige Twentse natuur. Ook ga ik vaak op reis om de mooiste natuurbeelden te schieten. Mijn doel is om mensen te laten zien hoe bijzonder de natuur is en dat we er zuinig op moeten zijn.

Ik ben een allround fotograaf. Mijn foto’s kenmerken zich  door spontaniteit, creativiteit en oog voor detail. Of het nu gaat om een familieportret, aandoenlijke foto’s van je huisdier of een romantische love-shoot.  Ik heb mij gespecialiseerd in exclusieve bruidsfotografie.  Van supermodern tot romantisch, alles is mogelijk. Datzelfde geld voor de kosten. Van de reportage op DVD tot de meest luxe albums. Ik schiet voor elk budget het perfecte plaatje.

Heb je een vraag?

Bel 06 - 41 55 20 17 of mail naar info@danielleheskamp.nl voor een volledige prijslijst.
Afspraak maken