Over Danielle Heskamp

Danielle Heskamp is een allround fotograaf gevestigd in Oldenzaal, Twente. Haar foto’s kenmerken zich  door spontaniteit, creativiteit en oog voor detail.  Danielle heeft zich gespecialiseerd in exclusieve bruidsfotografie.  Van supermodern tot romantisch, alles is mogelijk. Datzelfde geld voor de kosten. Van de complete reportage op DVD tot de meest luxe albums. Danielle Heskamp Fotografie schiet voor elk budget het perfecte plaatje.

Danielle Heskamp is geboren en getogen in Oldenzaal, gelegen in het mooie Twente.  Ze is tijdens haar studie Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht begonnen met fotograferen. Zo fotografeerde zij als freelancer tijdens filmpremières en televisiegala’s. Foto's zijn gepubliceerd in weekbladen, waaronder weekblad Privé en de Veronica gids.

Na de filmsterren was het de beurt aan de sterren van de natuur om te schitteren voor de lens van Danielle. Zij heeft zich ontwikkeld tot een gepassioneerd natuurfotograaf. Grote inspiratiebron is de prachtige Twentse natuur. Ook gaat ze vaak op reis om de mooiste natuurbeelden te schieten. Doel is om mensen te laten zien hoe bijzonder de natuur is en dat we er zuinig op moeten zijn. Wil je zelf ook mooie natuurfoto's maken, meld je dan eens aan voor een workshop. Heb je interesse in een mooie fotoafdruk voor aan de muur in je woonkamer of bedrijf? Ook dat is mogelijk.

Heb je een vraag?

Bel 06 - 41 55 20 17 of mail naar info@danielleheskamp.nl voor een volledige prijslijst.
Afspraak maken